YHTEISJÄSENYYS

Poseidon Gym ja Vihdin kirkonkylällä sijaitseva Liikuntakeskus Poseidon ovat samaa ketjua! Tekemällä Liikuntakeskus Poseidonille kuntosalisopimuksen, saat samalle kulkukortille Poseidon Gymin käytön veloituksetta hintaan 49e/kk! Poseidonilla on myös monipuoliset ryhmäliikuntatunnit- sekä lapsiparkki! Yhteiskäyttö molemmille kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan on 59e/kk!

Tutustu tarkemmin Poseidoniin

POSEIDON GYM & LIIKUNTAKESKUS POSEIDON YHTEISJÄSENYYDELLÄ SAAT ENEMMÄN!

RYHMÄLIIKUNTA

RYHMÄLIIKUNTA

Yhdistelmäkortti 59 € / kk avaa käyttöösi Poseidonin kattavat ryhmäliikuntatunnit. Poimi suosikkituntisi ryhmäliikuntakalenterista ja lähde liikkeelle. Saat omat ryhmäliikunnan varaustunnukset ja pääset tekemään ryhmäliikuntaan tuntivarauksia.

LASTEN LEIKKIHUONE

LASTEN LEIKKIHUONE

Lasten leikkihuone on aina lasten käytössä vanhempien harjoitellessa kuntosalin aukioloaikojen puitteissa 05-23. Lasten leikkihuoneessa on myös ohjattua lapsiparkkitoimintaa 1-2 kertaa viikossa. Varaukset tehdään ajanvarauskalenterin kautta tai puhelimitse.

SHAPE YOUR BODY

SHAPE YOUR BODY

Poseidonista löydät kattavat oheispalvelut. Tarjolla on valmennusta eri ryhmiin yksilö ja ryhmävalmennuksiin, hierontaa, ja solarium. Poseidon on sinun täyden palvelun liikuntakeskus.

don’t just dream it, let’s do it!

TEE VUODEN PARAS PÄÄTÖS JA LIITY

Miksi lykätä unelmia yhtään kauemmaksi? Miksi et aloittaisi jo tänään? Olemme hyvässä vauhdissa ja oikealla suunnalla ennen kuin huomaatkaan.

ready to train you!

personal training

Ammattitaitoiset Personal Trainerit palveluksessasi. Löydämme juuri sinulle ja tavoitteellesi sopivan valmennuspaketin! Ota yhteyttä, niin sovitaan alkukartoitus.

lose weight – build muscles

get in, get fit.

Meiltä löydät kaikki eväät harjoitteluusi ja motivoituneena pysymiseen. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös aloituksesta ja astua sisään, yhdessä hoidamme loput. Tervetuloa asiakkaaksi!