your workout
is my warmup

YHDESSÄ SAAVUTAMME TAVOITTEESI

Kaikki tavoitteet on mahdollisia saavuttaa. Lähestymme tavoitteita sinun ehdoillasi ja valmentajan ammattitaidon avulla pilkomme tavoitteesi sopiviin osiin.

ENSIASKEL ON SUUNNITELMA

ENSIASKEL ON SUUNNITELMA

Järkevä toimintasuunnitelmaa ja aikataulutus on polku, jota pitkin matkaamme kohti päämäärääsi. Miksi haluat saavuttaa tämän tavoitteen ja miksi juuri tämä tavoite on sinulle tärkeä?

TUKI JA TSEMPPI

TUKI JA TSEMPPI

Valmentajasi uskoo sinuun, niinkuin sinäkin. Valmentajan tuki on sitä varten, että kun matkalla tulee 99,9 % varmasti myös haasteita vastaan, saat kannustusta ja et ikinä luovuta.

SAAVUTA TULOKSIA

SAAVUTA TULOKSIA

Ennen kuin huomaatkaan olemme ottaneet suunnan kohti määränpäätäsi ja saanut aikaan näkyviä tuloksia. Nämä tulokset ovat tärkeää palautetta onnistumisestasi.

HINNASTO

PALVELU HINTA
PT 1 TAPAAMINEN 79 €
PT 5 TAPAAMISEN PAKETTI 380€
PT 10 TAPAAMISEN PAKETTI 730€
PT 20 TAPAAMISEN PAKETTI 1400€
PT DUO 1 TAPAAMINEN (kesto 75-90 min / tapaaminen) 129€
PT DUO 3 TAPAAMISTA (kesto 75-90 min / tapaaminen) 297€
RAVINTOVALMENNUS 120€
RAVINTO-OHJELMA PT PAKETTIEN YHTEYDESSÄ 50€
VUOSIVALMENNUS ALK. alk. 1490€
1-2 JAKOINEN KUNTOSALIOHJELMA 20€
3-4 JAKOINEN KUNTOSALIOHJELMA 40€

Ammattitaitoiset Personal Trainerimme räätälöivät juuri sinulle sopivan valmennuspaketin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan alkukartoitus palaveri. Kaikki tapaamiset sisältävät halutessasi ohjelman.

Varaa aika tapaamiseen soittamalla 050-5658824 tai sivun lomakkeella. Vuosivalmennuksista ja listätietoja, kysy lisää ammattitaitoiselta valmennustiimiltämme!

PAULI PÖYHIÄ

VALMENTAJA

Minulla on kokemusta valmentajana
painonpudotuksesta, painonhallinnasta, ravinto-ohjausksesta, terveysliikunnasta kehonmuokkausesta, voimailusta ja kehonrakennuksesta sekä monien  eri kilpaurheilulajien fysiikka- ja ravintovalmennuksesta.